26 mei 2014

Dingen die ik wil doen in de zomervakantie

0 reacties
 
Goodbye school, Hello Summer!
Het is alweer bijna zomervakantie jongens. Nouja bijna... Ik moet nog wel een aantal weken. Toch ben ik al aan het fantaseren over hoe ik mijn zomervakantie zal invullen. Ik heb een aantal dingen bedacht die ik graag wil doen deze zomer. Kijk mee als je benieuwd bent!

24 mei 2014

Video: Hoe ik mijn kwasten was ♥

0 reacties
 


Heei!
Ik nam een spontane video op over hoe ik mijn kwasten was. Dit probeer ik elke week te doen, kijk de video hierboven voor meer informatie! Oh trouwens, het licht is niet geweldig. De badkamer is niet zo'n goede plek om te filmen, maarja...
X Anne
Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest

21 mei 2014

Action Beauty Shoplog

0 reacties
 

Hoi! 
Een paar dagjes terug ben ik eventjes de Action in 'gepopt'. Ik had eigenlijk niet echt iets nodig, maar je weet hoe het gaat bij Action... Natuurlijk kwam ik met wat 'beautystuff' terug, eigenlijk vind ik dat ik me nog best heb ingehouden, haha! Kijk mee naar wat ik heb gekocht als je benieuwd bent!

19 mei 2014

FOTD: Saturday Chillings

0 reacties
 

Hi Sweeties!
Vandaag heb ik een Face Of The Day voor jullie, deze look maakte ik afgelopen zaterdag. Ik maakte een naturelle look met mijn nieuwe Apocalips liplaquer waarmee ik heel blij ben. Kijk verder voor meer info en de producten die ik heb gebruikt...

17 mei 2014

Vlog: naar de Efteling 06-05-14

0 reacties
 


Hoi hoi!
Alweer een vlogje, I know! In de meivakantie ben ik met mijn lieve vriendinnetjes naar de Efteling geweest. Ik nam jullie mee die dag :) Gaan jullie mee naar Joris en de Draak, het sprookjesbos en Fata Morgana?
Let's Go!

X Anne

15 mei 2014

My Photodiary Mei # 1

0 reacties
 

Hoi!
Het is weer tijd voor 'My Photodiary', dit artikel plaats ik elke twee weken. Ik geef jullie door middel van foto's een kijkje in mijn 'oh zo bijzondere' leven (not, haha ;p). Nouja, twee weken geleden had ik mei-vakantie. Toen heb ik wel hele leuke dingen gedaan hoor! Trouwens, bij het maken van de bovenstaande foto had ik mijn hersenen kennelijk even uitgeschakeld. Zie jij het?

13 mei 2014

Review: Rimmel Apocalips Lip Lacquers

0 reacties
 

Hoi!
Een paar dagen geleden kocht ik mijn tweede liplaquer van de Apocalips serie van Rimmel. Samen met een vriendin was ik naar Etos geweest. Er was namelijk een 1+1 gratis actie op Rimmel, en daar moest ik natuurlijk gebruik van maken! Ik kocht de Stay Matt powder en ik kreeg er een apocalips bij (of andersom, haha). Nu ik er twee heb, vind ik het wel tijd om een review te schrijven, bij deze!

11 mei 2014

Vlog Berlijn + Shoplog

0 reacties
 


Hi!
Vandaag laat ik jullie wat sfeerbeelden en de shoplog van Berlijn zien. Ik ben namelijk afgelopen meivakantie samen met mijn oma naar Berlijn geweest, we hebben het super gezellig gehad!

Love,
Anne
 

Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest

9 mei 2014

Tips Citytrip Berlijn

0 reacties
 
Hoi!
Ik heb al weer een paar daagjes school gehad en ik mis de vakantie nu al weer, ik ben namelijk in Berlijn geweest. Samen met mijn oma heb ik de stad rondgestruind, ik dacht daarom dat het leuk was om jullie wat highlights te vertellen. Misschien ga je zelf nog eens naar Berlijn, (het is echt een aanrader!) dan zou ik deze bezienswaardigheden echt even bezoeken :)

7 mei 2014

Recept: Mozzarella Pesto broodje

1 reacties
 
Hoi!
Een vriendin van mij was zo lief om me een mailtje te sturen met een recept. Ze heeft een gastartikel gemaakt waarmee je d.m.v. een stappenplan een super lekker broodje met onder andere mozzarella, pesto en tomaat kan maken. Als ik in de stad ben, ga ik vaak lunchen bij Hema. Hier neem ik bijna altijd een broodje met pesto, mozzarella en tomaat. Dit recept is hierop geïnspireerd, klik snel verder!

4 mei 2014

Video: Mijn favorieten van april '14

0 reacties
 


Hi Sweethearts!
Sorry dat ik een paar daagjes niet heb geupload op mijn blog. Ik kwam terug uit Berlijn en ik had gelijk weer verjaardagen, huiswerk enzovoorts. Maar, ik ben er weer! Ik heb de favorieten van de maand apil voor jullie opgenomen, here it is! Het is een wat kortere video dit keer. ik had niet echt heel veel faves , vandaar. Het volgende filmpje wordt de vlog van Berlijn + shoplog :)
Klik hier als je de video niet kunt zien!

X Anne

Follow me also on: Instagram | Bloglovin' | YouTube | Pinterest

1 mei 2014

My Photodiary April # 2

0 reacties
 
Hoi!
Het is weer tijd voor een Photodiary, mijn fotodagboek die ik twee keer in de maand in de vorm van een artikel plaats op deze blog :) Deze keer gaat het over nagellak, mooie zonsondergangen, eten en inpakken voor Berlijn! Kijk mee naar mijn afgelopen twee weken...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff